Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

770 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.

  2. Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig