Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snipper de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alle blokjes zijn ontdooid.

  3. Snijd de zalm in kleine stukjes. Schep de zalm erbij en verwarm 3 min. tot de zalm gaar is. Schep ondertussen voorzichtig om. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.

Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Draai vlug een Italiaanse pastasaus in elkaar. Meng spinazie a-la-crème met zalmfilet, ui en champignons en voilà!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig