Kip 'teriyaki' met groenten

Een gerecht dat je in 20 minuten op tafel hebt staan.

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de bimi in stukjes van 3 cm. en de winterpeen in halve plakjes. Snijd vervolgens de ui in halve dunne ringen en de radijs in plakjes. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de peen en bimi 3 min. Voeg de ui en radijs toe en roerbak in nog 3 min. knapperig gaar. Voeg peper en eventueel zout toe en schep op een schaal. Houd warm onder een deksel.

  3. Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Maak de wok schoon en verhit de rest van de olie in de wok. Roerbak de kipreepjes in 3 min. goudbruin. Voeg de teriyakisaus toe en verwarm al omscheppend 2 min.

  4. Verdeel de rijst en groenten over 4 borden. Schep de kip erover.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Kip 'teriyaki' met groenten

Een gerecht dat je in 20 minuten op tafel hebt staan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig