Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi

Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.

500 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  3. Snijd de ui in halve ringen en de paksoi in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak de ui en paksoi 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.

  4. Schep de rijst in kommen. Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.

  • variatietipVervang de garnalen ook eens door blokjes zalm- of kipfilet.

Fris­se gar­na­len­roer­bak met pak­soi

Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig