Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui en de korianderblaadjes grof. Kook de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de saus erbij en verwarm de curry 5 min. op laag vuur. Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.
Spinaziecurry met ei
Niks uren stoven, deze curry staat in no time op tafel!
- bereidingstipMaak met de rest van de koriander, 250 g gehalveerde cherrytomaten en 3 el yoghurtdressing (fles 450 ml) een snelle salade als bijgerecht.
Spinaziecurry met ei
Niks uren stoven, deze curry staat in no time op tafel!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043927_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui en de korianderblaadjes grof. Kook de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de saus erbij en verwarm de curry 5 min. op laag vuur. Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.
bereidingstip:Maak met de rest van de koriander, 250 g gehalveerde cherrytomaten en 3 el yoghurtdressing (fles 450 ml) een snelle salade als bijgerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte snelkookrijst
7½ g verse koriander
1 rode ui
6 middelgrote eieren
2 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
400 ml kormasaus