Spinaziecurry met ei

Niks uren stoven, deze curry staat in no time op tafel!

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aan­wijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de rode ui en de korianderblaadjes grof. Kook de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.

  2. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de saus erbij en verwarm de curry 5 min. op laag vuur. Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.

  • bereidingstipMaak met de rest van de koriander, 250 g gehalveerde cherrytomaten en 3 el yoghurtdressing (fles 450 ml) een snelle salade als bijgerecht.

Spinaziecurry met ei

Niks uren stoven, deze curry staat in no time op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig