Italiaanse vis met kappertjes

In een kwartier klaar, deze zacht gestoofde vis in mediterrane tomatensaus.

665 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en laat de olijven uitlekken.

  2. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Fruit de ui 1 min. Bak de olijven en kappertjes 1 min. mee. Schenk de tomatensaus in de pan. Verwarm de saus 2 min. Leg de vis in de tomatensaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Voeg peper toe.

  3. Meng ondertussen de rest van de olie en peper en eventueel zout door de rucola. Verdeel de vis met de tomatensaus over de tagliatelle. Serveer de rucolasalade apart erbij.

  • variatietipMaak de salade extra gevuld met 250 g cherrytomaten en 150 g mini-mozzarella (zakje, Galbani).

Italiaanse vis met kappertjes

In een kwartier klaar, deze zacht gestoofde vis in mediterrane tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig