Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de courgette in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.
Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.
Toscaanse tagliatelle
Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Toscaanse tagliatelle
Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.
hoofdgerecht
4 personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de courgette in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.
Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
500 g tagliatelle
1 courgette
250 g Toscaanse salami
2 el traditionele olijfolie
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
470 g sugo tradizionale tomatensaus in pot