Toscaanse tagliatelle

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

800 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de courgette in blokjes. Haal de velletjes van de salami en snijd ook in blokjes.

  2. Verhit de olie in de pan en bak de courgette al omscheppend 5 min. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Schep de blokjes salami erdoor en bak ze ca. 2 min. mee. Roer de tomatensaus erdoor en verwarm ca. 3 min. op laag vuur. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Toscaanse tagliatelle

Met salami, courgette en Italiaanse kruiden: een pasta perfecto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig