Zuurkoolstamp met rookworstcroutons

Met rookworst nieuwe stijl: je maakt er knapperige croutons van.

565 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verwarm na 10 min. de zuurkool 10 min. met 100 ml water op laag vuur. Laat uitlekken in een vergiet. Snijd de rookworst in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worst in 5 min. krokant. Verwarm de melk met de boter in een steelpan.

  2. Giet de aardappelen af en pureer ze met een pureeknijper of stamp ze fijn. Meng de warme melk en zuurkool door de aardappelen. Bestrooi de stamppot met de rookworstcroutons. Bon appétit!

  • Zuurkoolstamp met rookworstcroutons

    Instructievideo - 02:54 min.

Zuurkoolstamp met rookworstcroutons

Met rookworst nieuwe stijl: je maakt er knapperige croutons van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig