Serehspiesjes met kokoscurry

920 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Gember schillen en fijn raspen. Steeltjes van verse kruiden snijden. Lamslapjes in stukken snijden. In keukenmachine lamsvlees, sjalotjes, gember en helft van verse kruiden met ei tot fijne massa draaien. Lamsgehakt in 12 porties verdelen. Om elke stengel sereh portie gehakt kneden.

  2. Ovengrill voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In steelpan currypasta met kokosmelk en kokos verwarmen en op zacht vuur beetje laten inkoken. Serehspiesjes onder ovengrill in ca. 15 minuten aan alle zijden goudbruin en gaar grillen. Cashewnoten en rest van verse kruiden grof hakken en door gare rijst mengen. Spiesjes en rijst op serveerschaal leggen, currysaus apart serveren.

  • algemeenGeen keukenmachine? Neem dan rundergehakt of gebruik lamsburgers.

Serehspiesjes met kokoscurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig