Doe de pannenkoekenmix en bakpoeder in een kom. Voeg al roerend met een garde eerst de melk en daarna de eieren toe. Breng eventueel op smaak met zout.
Verhit de boter in een koekenpan en bak van de helft van het beslag 6 kleine pannenkoekjes (blini's) in 3 min. goudbruin en gaar. Keer na 2 min. Herhaal met de rest van het beslag. Leg de blini's op een schaal. Halveer de plakjes parmaham en beleg de blini's achtereenvolgens met de tomatentapenade en parmaham. Garneer met een blaadje basilicum.
Glutenvrij hapje maken
Ingrediënten
Aantal porties
150 gram AH Vrij van gluten pannenkoekenmix | |
1 theelepel bakpoeder | |
200 ml halfvolle melk | |
2 middelgrote eieren | |
30 gram ongezouten roomboter | |
6 plakjes parmaham | |
60 gram zongedroogde tomatentapenade | |
12 blaadjes verse basilicum |
Auberginerolletjes met mozzarella
Auberginerolletjes met mozzarella: het is het perfecte vegetarische hapje voor bij de borrel of barbecue. Fris dankzij de munt, romig dankzij de mozzarella en pittig dankzij het rode pepertje. Enne, het is ook een favoriet op tafel bij mensen die glutenvrij eten!
INGREDIËNTEN
2 aubergines
6 el olijfolie met citroen
250 g mozzarella (bol 125 g)
1 bakje munt (15 g)
1 rode peper
...
00:26
Makkelijk glutenvrij te maken
Meer glutenvrij
Andere dieetwensen