Lunch wraps
Een goedgevulde wrap is perfect voor de lunch, want: snel klaar, makkelijk mee te nemen en je kunt eindeloos variëren. Op zoek naar ideeën voor wraps tijdens de lunch? Wij hebben de lekkerste recepten!
![Wraps met kip, paprika en ijsbergsla maken: zo doe je dat Wraps met kip, paprika en ijsbergsla maken: zo doe je dat](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD196134_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Wraps met kip, paprika en ijsbergsla maken: zo doe je dat
- Snijd de kipfilet in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Schil en rasp de peen grof.
- Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Rol de wraps strak op en snijd ze schuin door. Steek elke wrap eventueel vast met een satéprikker.
Ook lekker bij de lunch