- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
Meer salades
Meer salades
Aantal personen
250 gram fusilli | |
3 bosuien | |
3 nectarines | |
100 gram verfijnde cashewnoten gezouten | |
1 citroen | |
170 gram Griekse yoghurt | |
4 eetlepel mayonaise | |
250 gram gerookte kipfiletreepjes | |
150 gram peen julienne | |
300 gram gesneden witte kool |
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.
Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.