- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
Meer gourmet
Meer gourmet
Aantal porties
200 gram shiitakes | |
0.5 eetlepel kruidenmix voor shoarma | |
3 eetlepel milde olijfolie | |
100 gram cherrytomaten | |
4 snoepkomkommers | |
0.5 teen knoflook | |
4 eetlepel Jean Baton vegan mayonaise | |
4 gordita's |
gourmetstel
Scheur de shiitakes elk in 4 stukken. Halveer de grote stukken. Meng de shiitake met de shoarmakruiden en olijfolie in een kom. Halveer de cherrytomaten en snijd de snoepkomkommers in plakjes. Snijd de knoflook fijn en meng met de mayonaise.
Verhit het gourmetstel. Bak ¼ van de shiitake in 5 min. goudbruin en gaar in een gourmetpannetje. Schep regelmatig om. Verwarm ondertussen de gordita op de gourmetplaat. Verwarm 5 minuten. Keer halverwege. Maak zo ook de rest van de shiitake en gordita’s.
Besmeer de gordita’s met de knoflookmayonaise. Verdeel de komkommerplakjes en tomaat erover. Verdeel de shiitake-shoarma erover.