Snijd de tomaten in hele kleine stukjes. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de dille en peterselie fijn.
Schep in een kom de tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een snufje komijn.
- combinatietipLekker bij couscous en lamsvlees of kip.
Marokkaanse tomatensalade
bijgerecht
4 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in hele kleine stukjes. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de dille en peterselie fijn.
Schep in een kom de tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een snufje komijn.
combinatietip:Lekker bij couscous en lamsvlees of kip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
500 g trostomaten
½ groene paprika
2 bosuien
8 g verse dille
5 takjes verse peterselie
3 el traditionele olijfolie
1 el rodewijnazijn
½ tl gemalen komijn