Omelet met hüttenkäse en basilicum

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie.

  2. Snijd het basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.

  • Omelet met hüttenkäse en basilicum

    Instructievideo - 02:15 min.

Omelet met hüttenkäse en basilicum

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig