Speltfrittata met bietjes en makreel

Rijkgevuld ei-gerecht uit de oven mét spelt

640 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  2. Schil ondertussen de bieten en snijd in blokjes van 1 cm. Verdeel de makreelfilets in kleine stukjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes. Snijd de dille fijn.

  3. Doe de eieren met de crème fraîche in een kom. Breng op smaak met peper en zout en klop met een garde.

  4. Leg een vel bakpapier in de ovenschaal. Giet de spelt af en doe in de ovenschaal. Meng de bietenblokjes, makreel, knoflook en dille door de spelt in de ovenschaal. Schenk het eimengsel gelijkmatig over de inhoud van de ovenschaal.

  5. Bak de frittata in ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

  • serveertipLekker met een groene salade.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Speltfrittata met bietjes en makreel

Rijkgevuld ei-gerecht uit de oven mét spelt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig