Udonnoedels met edamame

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

455 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel af met koud water.

  2. Haal ondertussen de edamame boontjes uit de peulen. Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen.

  3. Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipstuckjes 3 min. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee. Voeg de ui, peen julienne en edamame toe en bak 3 min. mee. Voeg de noedels toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus.

  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Udonnoedels met edamame

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig