Penne met groene asperges

Door de asperges te grillen, blijven ze lekker knapperig.

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de houtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in 4 stukken. Meng de olie erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de asperges 4 min. Keer halverwege.

  2. Doe ondertussen de ratatouille en romaatjes in een pan en verhit 4 min. Roer af en toe en druk de romaatjes plat met de achterkant van een lepel. Giet de pasta af en vang ½ kopje kookvocht op. Doe dit bij de ratatouille. Scheur de blaadjes basilicum en rasp de kaas.

  3. Schep de pasta en de asperges erdoor en breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Garneer de pasta met het basilicum en de kaas.

  • Groenten grillen en roosteren

    Instructievideo - 00:50 min.

Penne met groene asperges

Door de asperges te grillen, blijven ze lekker knapperig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig