Lasagne met ratatouille

Deze lasagne met geitenkaas heb je in 10 minuten in de oven staan. Easy!

645 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de ui, en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de tomatenblokjes en ratatouille toe en breng de saus aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Schep een laagje saus op de bodem van de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Verdeel er een laagje saus en de helft van de kaas over. Dek af met lasagnebladen. Maak nog twee lagen met saus en lasagnebladen. Eindig met een laagje saus. Verdeel de rest van de kaas erover. Bak de lasagne 30 min. in het midden van de oven.

  • combinatietipLekker met een groene salade.
  • Romige spinazielasagne maken

    Instructievideo - 02:43 min.

Lasagne met ratatouille

Deze lasagne met geitenkaas heb je in 10 minuten in de oven staan. Easy!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig