Gebakken aardappelen met spek en ui

Spek, ui, tijm en knoflook maken dit aardappelgerecht op en top Frans.

355 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan met dikke bodem en bak de aardappelen op middelhoog vuur in 15 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen het spek in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Voeg het spek, de ui en tijm toe aan de aardappelen. Pers de knoflook erboven. Laat met de deksel schuin op de pan 10 min. op laag vuur meebakken. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

  • Aardappelen schillen

    Instructievideo - 01:08 min.

Gebakken aardappelen met spek en ui

Spek, ui, tijm en knoflook maken dit aardappelgerecht op en top Frans.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig