Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schrap de wortels, verwijder het groen en halveer de wortels in de lengte.
Meng de olie met de stroop, ras el hanout en het zout. Meng de wortels erdoor.
Verdeel de wortels over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar. Serveer warm of lauw.
Driekleurenwortels
Mooie groente uit de oven, een bijzonder bijgerecht.
- combinatietipLekker bij côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
- bewaartipHet mengen van de wortels met de marinade kun je 1 dag van te voren doen. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Driekleurenwortels
Mooie groente uit de oven, een bijzonder bijgerecht.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064129_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
100 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Schrap de wortels, verwijder het groen en halveer de wortels in de lengte.
Meng de olie met de stroop, ras el hanout en het zout. Meng de wortels erdoor.
Verdeel de wortels over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar. Serveer warm of lauw.
combinatietip:Lekker bij côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
bewaartip:Het mengen van de wortels met de marinade kun je 1 dag van te voren doen. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g regenboog wortelmix
1½ el hazelnootolie
1½ el De Zeeuwse Boerin keukenstroop
1½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout
½ tl zout
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaat