Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
Voeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.
Andijviestamppot met gebakken salami
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
- variatietipIn plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Andijviestamppot met gebakken salami
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
Voeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.
variatietip:In plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 rode paprika
300 g salami
1 el traditionele olijfolie
750 g diepvries aardappelpuree
450 g diepvries andijvie à la crème
2 tl gedroogde oregano
250 g fijngesneden andijvie