Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof

Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.

410 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika, garnalen en oregano toe en bak 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Voeg de tapenade toe aan de gnocchi en schep om. Serveer met de paprika-tomatenstoof.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof

Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig