Gebakken zalm met bieten-waterkersstamp

Smaakvolle stamppot die je helemaal biologisch kunt bereiden!

515 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en kook ze in 20 min. gaar. Laat de bieten uitlekken in een vergiet. Snijd ondertussen de ui in halve ringen, de knoflook fijn en de waterkers grof.

  2. Verhit ondertussen 2 el van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 10 min. Schep regelmatig om.

  3. Dep de zalm droog. Bestrijk met de rest van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de zalm 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

  4. Giet de aardappelen af, doe terug in de pan, voeg de yoghurt toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de uitgelekte bieten, gebakken ui en knoflook en waterkers erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot met de gebakken zalm.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gebakken zalm met bieten-waterkersstamp

Smaakvolle stamppot die je helemaal biologisch kunt bereiden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig