Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het tofugehakt met de picadillo 2 min. op middelhoog vuur. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de koriander grof. Meng de bonen en koriander door de rijst.
Bestrijk de wraps met de tacosaus. Schep er wat rijst met bonen op en verdeel het gekruide tofugehakt erover. Rol de wraps op en serveer.
Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.
- algemeenDeze wraps zijn ook heerlijk als lunch. Liever glutenvrij? Vervang de tortillawraps door blaadjes ijsbergsla.
- bewaartipWikkel de wraps in aluminiumfolie en neem ze mee in de picknickmand. Je kunt ze eventueel in de folie 5 min. verwarmen op een wegwerpbarbecue. Keer regelmatig.
Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_071574_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het tofugehakt met de picadillo 2 min. op middelhoog vuur. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de koriander grof. Meng de bonen en koriander door de rijst.
Bestrijk de wraps met de tacosaus. Schep er wat rijst met bonen op en verdeel het gekruide tofugehakt erover. Rol de wraps op en serveer.
algemeen:Deze wraps zijn ook heerlijk als lunch. Liever glutenvrij? Vervang de tortillawraps door blaadjes ijsbergsla.
bewaartip:Wikkel de wraps in aluminiumfolie en neem ze mee in de picknickmand. Je kunt ze eventueel in de folie 5 min. verwarmen op een wegwerpbarbecue. Keer regelmatig.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g basmatirijst
1 el arachideolie
180 g tofu roerbakgehakt
1 el Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo
400 g kidneybonen uit blik
15 g verse koriander
8 meergranenwraps
230 g tacosaus hot