Roggebrood met noten en bessen

Dit brood kun je bewaren in de vriezer, handig!

3320 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de noten fruit mix en kaneelamandelen grof en meng met alle droge ingrediënten in een kom. Schenk de karnemelk erbij en kneed tot een samenhangend, licht kleverig deeg. Leg het op een met meel bestoven werkblad en vorm tot een bal.

  2. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in het midden een diepe snee in het brood (bijna tot de bodem). Bestuif het deeg met wat meel. Bak het brood in het midden van de oven in ca. 40 min. bruin en knapperig. Neem uit de oven en laat 20 min. afkoelen op een rooster.

  • bewaartipJe kunt het brood van tevoren maken en invriezen als het helemaal is afgekoeld.
  • combinatietipLekker bij een kaasplankje.
  • bewaartipSodabrood is het lekkerst als je het binnen een dag eet.
  • Roggebrood met noten en bessen

    Instructievideo - 01:46 min.

Roggebrood met noten en bessen

Dit brood kun je bewaren in de vriezer, handig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig