Pittige spaghetti met tomaat & spek

Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.

650 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 8 min. uit. Laat met 1 el bakvet in de pan.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg ondertussen de chilivlokken en gezeefde tomaten toe aan het spek en laat 5 min. op middelhoog vuur koken.

  3. Halveer de romaatjes en voeg ze met de helft van de kaas toe aan de saus. Meng de spaghetti erdoor en bestrooi met de rest van de kaas. Serveer direct.

  • combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.
  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Pittige spaghetti met tomaat & spek

Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig