Ontpit de kersen en scheur de buffelmozzarella in stukken. Halveer het stokbrood in de lengte en beleg de onderste helft achtereenvolgens met de botersla, kipfilet, in stukjes gescheurde buffelmozzarella, de kersen en de blaadjes van het basilicum.
Bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het stokbrood erop, snijd in 4 stukken en serveer.
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.
- bereidingstipGa naar ah.nl/allerhande/ kersen-ontpitten voor de video kersen ontpitten.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.
4 personen
380 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Ontpit de kersen en scheur de buffelmozzarella in stukken. Halveer het stokbrood in de lengte en beleg de onderste helft achtereenvolgens met de botersla, kipfilet, in stukjes gescheurde buffelmozzarella, de kersen en de blaadjes van het basilicum.
Bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het stokbrood erop, snijd in 4 stukken en serveer.
bereidingstip:Ga naar ah.nl/allerhande/ kersen-ontpitten voor de video kersen ontpitten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
200 g verse kersen
2 bollen buffelmozzarella
1 robuust stokbrood wit
100 g botersla
150 g gerookte kipfilet
15 g verse basilicum