Groene curry met garnalen

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de garnalen en wortelmix 3 min. op middelhoog vuur.

  3. Halveer ondertussen de limoen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.

  4. Voeg de currysaus toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Voeg in de laatste 2 min. de peultjes toe. Zet het vuur uit. Snijd de blaadjes koriander grof. Breng de curry op smaak met het limoensap en garneer met de koriander. Serveer met de rijst en limoenparten.

  • combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan in dunne ringetjes gesneden rode peper toe.

Groene curry met garnalen

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig