Burger met pittige saus

Een burger kun je zo lekker maken als je zelf wilt, met deze pittige saus bijvoorbeeld.

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Meng de ui, peterselie, knoflookpoeder, augurk, ketchup, mayonaise en tabasco tot een pittige saus.

  2. Gril de hamburgers in 8 min op de barbecue gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de hamburgerbroodjes doormidden en gril ze kort op de snijkanten op de barbecue tot er grillstrepen ontstaan.

  3. Snijd de tomaten in plakjes. Haal wat blaadjes van de sla. Beleg de onderste helften van de broodjes met de slablaadjes en tomatenplakjes en leg er de hamburgers op. Schep wat saus op de hamburgers en serveer de rest van de saus er in een schaaltje bij.

Burger met pittige saus

Een burger kun je zo lekker maken als je zelf wilt, met deze pittige saus bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig