Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

570 kcal

(Voedingswaarden)

11 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.

Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig