Pasta tartufo met pancetta en broccoli

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

880 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 5 min. krokant. Keer halverwege. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 5 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet. Kook de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Halveer de grote broccoliroosjes en voeg na 1 min. aan de pasta toe. Giet af.

  2. Voeg ondertussen de tartufosaus toe aan de uien en verwarm 3 min. op laag vuur. Verdeel de pasta en broccoli over diepe borden, verdeel de saus erover en verkruimel de pancetta erboven.

  • combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

Pasta tartufo met pancetta en broccoli

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig