Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 5 min. krokant. Keer halverwege. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 5 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet. Kook de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Halveer de grote broccoliroosjes en voeg na 1 min. aan de pasta toe. Giet af.
Voeg ondertussen de tartufosaus toe aan de uien en verwarm 3 min. op laag vuur. Verdeel de pasta en broccoli over diepe borden, verdeel de saus erover en verkruimel de pancetta erboven.
Pasta tartufo met pancetta en broccoli
Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?
- combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Pasta tartufo met pancetta en broccoli
Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?
hoofdgerecht
2 personen
880 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 5 min. krokant. Keer halverwege. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 5 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet. Kook de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Halveer de grote broccoliroosjes en voeg na 1 min. aan de pasta toe. Giet af.
Voeg ondertussen de tartufosaus toe aan de uien en verwarm 3 min. op laag vuur. Verdeel de pasta en broccoli over diepe borden, verdeel de saus erover en verkruimel de pancetta erboven.
combinatietip:Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
50 g pancetta
1 rode ui
250 g koelverse perline con formaggio pasta
400 g koelverse broccoliroosjes
260 g tartufosaus