Thaise noedelsalade met vegakip & broccoli

Helemaal vegan zonder dat je het doorhebt.

620 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook en gember fijn. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Kook de broccoli 2 min. in kokend water met eventueel zout (blancheren).

  2. Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok of hapjespan en roerbak de kipstuckjes samen met de chilisaus 3 min. Voeg de knoflook, gember, broccoli en de sesamolie toe en roerbak nog 1 min.

  3. Kook ondertussen de noedels 2 min. Schep de taugé door de roerbak. Hak de pinda's grof. Verdeel de noedels over de kommen, schep de roerbak erop en bestrooi met de pinda’s.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Thaise noedelsalade met vegakip & broccoli

Helemaal vegan zonder dat je het doorhebt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig