Snijd de snoepkomkommers in dunne plakjes en halveer de zongedroogde tomaten.
Besmeer de sneetjes brood met de pompoenhummus. Beleg de helft van de sneetjes brood met de komkommerplakjes, zongedroogde tomaten en taugé. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches eventueel schuin door en serveer.
Stevige sandwich met pompoenhummus
Rijkbelegde sandwich voor sportieve types.
- kookstaptipDeze sandwich bevat ca. 150 g groente per persoon én lekker veel koolhydraten – nodig voor de verbranding tijdens het sporten.
- algemeenDrink er voor de hydratatie een glas muntthee bij.
Stevige sandwich met pompoenhummus
Rijkbelegde sandwich voor sportieve types.
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snoepkomkommers in dunne plakjes en halveer de zongedroogde tomaten.
Besmeer de sneetjes brood met de pompoenhummus. Beleg de helft van de sneetjes brood met de komkommerplakjes, zongedroogde tomaten en taugé. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van de sneetjes. Snijd de sandwiches eventueel schuin door en serveer.
kookstaptip:Deze sandwich bevat ca. 150 g groente per persoon én lekker veel koolhydraten – nodig voor de verbranding tijdens het sporten.
algemeen:Drink er voor de hydratatie een glas muntthee bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
3 snoepkomkommers
130 g zongedroogde tomaten in pot
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
200 g zoete pompoenhummus
60 g taugé