Frittata met groene groenten en feta

Gevulde omelet op z'n Italiaans

475 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan.Voeg de bladspinazie toe en laat al roerend ontdooien. Voeg de tuinerwten toe en verwarm 2 min. mee. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 ºC. Klop de eieren los in een kom. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Verkruimel de feta boven de eieren en schep om. Doe het mengsel in de pan bij de groenten, roer een keer door en draai het vuur laag. Laat de frittata in 15 min. gaar worden met de deksel op de pan. Bak ondertussen het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd de frittata in 8 stukken en strooi het basilicum erover.

Frittata met groene groenten en feta

Gevulde omelet op z'n Italiaans

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig