Gevulde kipfilet met verse tagliolini en broccoli

Hiermee begint je Italiaanse avond al goed.

650 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Halveer de zongedroogde tomaatjes. Meng de knoflook, tomaatjes met de cottage cheese en breng op smaak met peper.

  3. Halveer de kipfilet in de breedte. Leg de kiphelften tussen 2 stukken vershoudfolie en sla ze plat met de onderkant van een koekenpan.

  4. Verdeel het kaasmengsel over de kipplakjes en rol deze op. Zet vast met een cocktailprikker. Bestrooi de kiprolletjes met peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar.

  5. Snijd ondertussen de broccoliroosjes in heel kleine roosjes en schep om met de olie en peper. Verdeel na 5 min. de broccoli naast de kiprolletjes in de oven en bak ca. 15 min. mee.

  6. Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet af.

  7. Meng de broccoli met de pestovinaigrette en vervolgens met de pasta. Verdeel over diepe borden en verdeel de kipfiletrolletjes erover.

  • algemeen Dit is een Allerhande Box gerecht.

Gerelateerde recepten

Gevulde kipfilet met verse tagliolini en broccoli

Hiermee begint je Italiaanse avond al goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig