'The day after'-ontbijt

Is de champagne iets te hard gegaan gisteren? Dit ontbijtje helpt je er weer een beetje bovenop.

395 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

14 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de ui met de knoflook. Voeg de spekreepjes, de groente en de aardappel toe en bak goudbruin. Breek de eieren boven de pan en leg er de cherrytomaten tussen. Snijd de kruiden fijn. Bak tot het eiwit van de eieren net gestold is en bestrooi met de kruiden. Serveer met brood, sla, de avocado, de sriracha en eventueel leftover mierikswortelsaus (dit recept vind je elders op deze website).

  • bereidingstipEen eiergerecht zoals dit is ideaal om restjes te verwerken. De gebruikte hoeveelheden zijn richtlijnen. Wat en hoeveel je er precies in doet, kun je zelf bepalen.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

'The day after'-ontbijt

Is de champagne iets te hard gegaan gisteren? Dit ontbijtje helpt je er weer een beetje bovenop.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig