Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.
Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?
- variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_101520_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.
Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.
variatietip:Je kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 verspakket zoete-aardappelsoep
1 el vadouvan kruidenmix
200 ml kokosmelk
750 ml water
4 mininaans knoflook/koriander
4 el mangochutney
150 g yoghurt Griekse stijl 0% vet
Dit heb je nodig
staafmixer