Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

485 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.

  2. Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

  • variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig