Groene asperges met bladerdeeg

Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.

30 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de houtachtige onderkant van de groene asperges.

  2. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Keer halverwege.

  • Groene asperges met bladerdeeg

    Instructievideo - 00:15 min.

Groene asperges met bladerdeeg

Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig