Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de houtachtige onderkant van de groene asperges.
Bestrijk de plakjes bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Keer halverwege.
Groene asperges met bladerdeeg
Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.
Groene asperges met bladerdeeg
Instructievideo - 00:15 min.
Groene asperges met bladerdeeg
Hapje met bladerdeeg om lekker weg te happen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD164910_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
16 porties
30 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de houtachtige onderkant van de groene asperges.
Bestrijk de plakjes bladerdeeg met behulp van de bakkwast met de helft van de pesto. Snijd elke plak in de lengte in 8 repen. Wikkel elke reep om een asperge. Bestrijk met de rest van de pesto. Verdeel de asperges over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
2 plakjes bladerdeeg
16 verse groene asperges
2 el AH Biologische basilicumpesto
Dit heb je nodig
bakpapier