Pasta burrata met paprika en chipolata

In de categorie 'never change a winning team': pasta met burrata! Deze tagliatelle maken we met chipolata, tomaten-paprikasaus met burrata on top. Winning!

850 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve ringen.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, paprika en rozemarijn toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenpulp toe, breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 10 min. stoven. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en gril de chipolataworstjes in 8 min. rondom goudbruin en gaar. Snijd de worstjes in schuine stukken van 2 cm.

  4. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng samen met de worstjes door de tomaten-paprikasaus.

  5. Snijd de burrata in stukken. Verdeel de pasta over diepe borden. Verdeel de chipolataworstjes en burrata erover en breng op smaak met peper.

Gerelateerde recepten

Pasta burrata met paprika en chipolata

In de categorie 'never change a winning team': pasta met burrata! Deze tagliatelle maken we met chipolata, tomaten-paprikasaus met burrata on top. Winning!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig