Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1½ cm. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer grote exemplaren. Rijg de stukjes mango, aardbeien en blauwe bessen aan de prikkers.
Meng de crème fraîche met de lemon curd en verdeel over de glazen. Hak de noten fijn en strooi over het lemoncurdmengsel. Zet in elk glas 2 spiesjes.
Fruitspies met lemon curd en pistachenoten
20 min. bereiden
6 ingrediënten
- bereidingstipJe kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Fruitspies met lemon curd en pistachenoten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD120832_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
8 porties
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1½ cm. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer grote exemplaren. Rijg de stukjes mango, aardbeien en blauwe bessen aan de prikkers.
Meng de crème fraîche met de lemon curd en verdeel over de glazen. Hak de noten fijn en strooi over het lemoncurdmengsel. Zet in elk glas 2 spiesjes.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
1 eetrijpe mango
250 g verse aardbeien
150 g verse blauwe bessen
200 g crème fraîche
150 ml lemon curd
50 g gepelde pistachenoten
Dit heb je nodig
satéprikkers
glazen