Mango tarte tatin met lemon curd & geroosterde pistachenoten

330 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd / 5 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd in de lengte in dikke plakken en verdeel dakpansgewijs in een cirkel over de bodem van de lage ovenschaal. Verdeel de lemon curd erover. Rol het bladerdeeg uit en leg over de ovenschaal. Snijd het overhangende deeg weg. Duw het deeg losjes over de mangovulling en bak de tarte tatin ca. 30 min. in het midden van de oven.

  3. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

  4. Neem de tarte tatin uit de oven en laat 5 min. rusten. Leg een serveerschaal omgekeerd op de ovenschaal en keer om. Bestrooi met de pistachenoten en serveer met de kokosyochurt.

Mango tarte tatin met lemon curd & geroosterde pistachenoten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig