Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango

Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.

330 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.

  2. Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.

  3. Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.

  4. Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Snelle taartjes met mascarpone-lemon curd & mango

Met lemon curd maak je echt de allerlekkerste toetjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig