Hachee uit de slowcooker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

385 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 uur wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.

  2. Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.

  3. Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • combinatietipLekker met romige polenta en rodekoolsalade.

Hachee uit de slowcooker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig