Röstibakje met spek en ei

Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel het ontbijtspek over 4 holtes (per 4 personen) van de muffinvorm en verdeel de rösti over het spek. Druk de rösti tegen het spek aan, zodat er bakjes ontstaan. Bak de röstibakjes ca. 15 min. in het midden van de oven.

  2. Neem de röstibakjes uit de oven en breek in elk bakje een ei. Bak nog ca. 10 min. in de oven of tot het eiwit gaar is.

  3. Pers ondertussen de halve citroen uit. Meng samen met de olie door de veldsla. Serveer de röstibakjes met de sla.

Röstibakje met spek en ei

Blij eitje: als hartig ontbijtje voor in het weekend. Wat een feest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig