Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst

Dankzij de bloemkoolrijst heb je met deze ovenschotel al een flinke portie van je groente binnen.

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit een grote koekenpan met anti­ aanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt met de vadouvan, peper en eventueel zout in 10 min. goudbruin en krokant. Voeg halverwege de bloemkoolrijst toe en bak al omscheppend mee.

  2. Verdeel over een ronde ovenschaal. Roer de aardappelpuree los met de geraspte kaas en verdeel in een laag over het gehaktmengsel. Bestrooi met de rest van de kaas en bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

  • Ovenschotel met aardappelpuree, gehakt en bloemkoolrijst

    Instructievideo - 00:20 min.

Ovenschotel met aardappel­puree, gehakt & bloemkoolrijst

Dankzij de bloemkoolrijst heb je met deze ovenschotel al een flinke portie van je groente binnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig