Gnocchi met ricotta, Parmaham en groene asperges

Gnocchi + groene asperges = een verrassend lekkere combi!

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de parmaham in reepjes van een ½ cm.

  2. Breng een grote pan water aan de kook. Snijd de onderste 2 cm van de groene asperges en snijd de asperges in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges, tuinerwten en gnocchi 2 min. Giet af in een vergiet, bewaar 50 ml kookvocht (per 4 personen).

  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de parmaham toe en bak 1 min. mee. Voeg de asperges, tuinerwten en gnocchi toe. Bak 2 min. mee.

  4. Meng de ricotta met het bewaarde kookvocht en roer door de gnocchi. Meng de Parmezaanse kaas erdoor. Breng de gnocchi op smaak met peper en zout.

Gnocchi met ricotta, Parmaham en groene asperges

Gnocchi + groene asperges = een verrassend lekkere combi!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig