Vegetarische wraps uit de oven (tostada) met avocado

Tijd voor een dansje met deze tostada's met paprika-tomatensalsa!

390 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaten met bakpapier. Leg de wraps erop en bak ca. 8 min. onder elkaar in de oven tot tostada’s. Verwissel de bakplaten halverwege.

  2. Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van ca. 1 cm. Snijd de tomaten in stukjes van ca. 1 cm. Snijd de saladeuitjes in dunne ringen en de peterselie fijn. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil. Pers de vrucht uit. Meng de paprika, tomaat, saladeui, peterselie, het limoenrasp en 1 el limoensap (per 4 personen) tot een salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak fijn met een vork. Verdeel de avocado over de tostada’s en schep de salsa erop.

  • bereidingstipIn plaats van 2 bakplaten kun je ook 1 bakplaat en 1 rooster gebruiken.

Vegetarische wraps uit de oven (tostada) met avocado

Tijd voor een dansje met deze tostada's met paprika-tomatensalsa!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig