Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix

Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de havermout met de melk en kaneel in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat al roerend 10 min. inkoken.

  2. Prak ondertussen de helft van de bananen fijn en roer door de havermout. Snijd de rest van de bananen in plakjes.

  3. Verdeel de havermout over kommen. Verdeel de pindakaas, plakjes banaan en zaden- en pittenmix erover.

Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix

Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig