Gezonde macaroni

Voor deze gezonde pasta gaat alles in één pan. Dat is pas makkelijk koken!

525 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en bak de knoflook en macaronigroente 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Voeg de macaroni, gepelde tomaten, zuivelspread en het water toe. Plet de tomaten met een houten lepel en breng het geheel aan de kook. Kook 13 min. op matig vuur. Roer af en toe. Voeg eventueel wat meer water toe als de saus te dik wordt.

  3. Snijd ondertussen het basilicum fijn en de spinazie grof. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Controleer of de pasta gaar is. Roer ¾ van het basilicum erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel over diepe borden en garneer met de rest van het basilicum.

Gezonde macaroni

Voor deze gezonde pasta gaat alles in één pan. Dat is pas makkelijk koken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig